Andre links

På denne side viser BureauBureau.dk lidt fra deres venner og samarbejdspartneres websites. Der er ikke tale om decideret indhold, men goodwills og organiske links uden no-follow. 

Vores søstersite på jobsites.dk - det er jobsite's skyld du får jobbet. Se ledige job her.

 

Først vil jeg præsentere en af danmarks bedste madblogs, madling.dk - Hver kan du se, hvad flid og vilje kan flytte af bjerge som madblogger og annoncør, fra scratch uden erfaring med web, some, wordpress eller annoncering. 

 

Vores linkudvekslingsvenner fra dagens.dk hjælper vi også på vej, hvor lånet.dk og netspil.dk er gode eksempler, på websites, som fortjener vores anbefaling.

 

Computerpeople.dk er en stærkt wordpress bureau i Roskilde, hvorfra de opererer på hele Sjælland, med alle typer af kunder. Læs om dem her på sitet eller via deres profilside.

 

Sluttelig er her en række websites som på listeform fortjener et mention:

1.       Nem-mad.dk

2.       Online-supermarkeder.dk

3.       Onlinesupermarked.net

4.       Magicbunker.dk   

5.       Tureforborn.dk

6.       Billig-lego.dk

7.       Bedste-myggespray.dk

8.       Carries.dk

9.       Solcreme-tilbud.dk

10.     Billige-trampoliner.dk

11.     Villanyt.dk

12.     Forlagethelle.dk

13.     Fidusbetting.dk

14.     Jazz-festival.dk

15.     Nyheder24.dk

16.     Leadgenerering

17.     spil poker online

18. https://www.bureaubureau.dk/marketing-branche/marketing-guide?page=20

 

Sidst men ikke mindst, så kan man få pension, bank og forsikringer via pensam, som ligger i Farum. Nogle af de skarpe priser er kun for medlemmer af FOA, men der er også åbnet op for andre kunder kan komme ind igennem årene. 

 

------------------------------------------------------------------------------------

PRO&CO – Rekrutteringsbureau i øjenhøjde

 

Hos PRO&CO hjælper vi virksomheder og kandidater med at finde hinanden.

Vi hjælper overordnet virksomheder med Rekruttering, Outplacement samt Personvurdering.

Timepriser varierer alt efter opgave.

Rekruttering

Vi ved hvor vigtigt det er, at de menneskelige- og faglige kompetencer, som en ny medarbejder kommer med, passer til netop din virksomhed. Derfor garanterer vi at du finder den rigtige medarbejder hos os.

Vi tager naturligvis udgangspunkt i de krav og ønsker du har, og du vælger selv om blot skal have støtte til ansættelse eller om vi skal håndtere hele processen for dig, så du kan fokusere på dit kerneområde.

Outplacement

Skal en medarbejder skifte stilling eller afskediges, er det vigtigt at din virksomhed formår at gøre det på professionel vis. Med outplacement, hjælpes medarbejderen videre til et nyt job gennem et individuelt tilpasset forløb.

Personvurdering

Når interne og eksterne kandidater skal vurderes til en stilling, kan vi bistå med at sikre at den kandidat, du har for øje, er den helt rigtige til jobbet.

Vi tester bl.a. kandidatens kompatibilitet med din virksomheds kultur, strategiske mål, ansvaret stillingen afkræver samt lønniveauet.

Kandidater

Er du jobsøgende funktionær, hjælper vi gerne med at finde det helt rette job til dig. Det handler overordnet om at finde det helt rigtige match til dine opstillede forventninger. Vi tager dog kun kandidater der er afklaret med hvilken retning de ønsker at tage.

 

Hvis du er interesseret i et af ovenstående services, kan du finde yderligere viden på hjemmesiden ProogCo.