http://www.konverteringsoptimisme.dk

01. Jul 2019
3 tips til at styrke din online markedsføringsstrategi

Vi lever i dag i en digital verden, og det er noget, som kan mærkes på alle områder. Vi bruger vores computer og smartphones hver dag og til enhver anledning, uanset om det gælder fritid eller arbejde. Når du ejer en virksomhed, vil du derfor også tydeligt kunne mærke, at det er nødvendigt at kunne følge med, for ikke at blive glemt i mængden. Derfor er en gennemtænkt online markedsføringsstrategi i dag uundværlig. Dette er noget, som de fleste i dag kan blive enige om, hvilket kan gøre det endnu sværere for dig at vide, hvordan man gør sin virksomhed mere tydelig på de digitale platforme. Vi giver dig derfor i denne artikel 3 tips til, hvordan du kan styrke din online markedsføringsstrategi.

De sociale medier er kommet for at blive

De sociale medier er bestemt ikke en døgnflue – tværtimod. Her gemmer der sig mange muligheder for din virksomhed og online markedsføringsstrategi. Har din virksomhed en Facebookside eller en profil på Instagram? Hvis svaret er nej, så kan det være, at du bør overveje, om dette er nogle digitale platforme, som din virksomhed bør tage i brug. En stærk indsats på de sociale medier kan rent strategisk være til stor fordel for din virksomhed, hvorfor en social media strategi skræddersyet efter dine behov næsten er uundværlig. Men hvorfor have en strategi til brugen af sociale medier? Det drejer sig nemlig ikke blot om at poste sjove opdateringer, men også om annonceringer og i høj grad analyse af dine data, så du ved mere om, hvem der eksempelvis klikker sig ind på din side.

Kunsten i linkbuilding

Selvom du måske ikke er en haj til SEO, så har du højst sandsynligt hørt om begrebet ’linkbuilding’. Hvis ikke, så kan vi varmt anbefale dig, at du sætter dig godt ind i det, idet det kan være en rigtig effektiv måde, hvorpå du kan gøre din hjemmeside mere synlig på Google. Den rigtige linkbuildingstrategi kan nemlig gøre underværker for dig og din virksomhed. Hvis du er helt på bar bund, kan du starte med at drage en smule inspiration fra dine konkurrenter – dette kan give dig inspiration til, hvor du kan starte med at forme din strategi. En forudsætning for at kunne opnå den helt store succes med linkbuilding er naturligvis, at du skaber relevant indhold, der giver andre lysten til at dele det, du laver! Dette kan til at starte med kræve, at du gør brug af dit netværk, hvilket fører os til næste tip.

Netværk, netværk, netværk

Dette kan både være et godt tip til dig, der lige har nystartet med din virksomhed og dig, der har været i branchen længe, men som måske er gået en smule i stå, når det kommer til online markedsføring. Man må nemlig aldrig glemme at bruge sit netværk! Gode kontakter i dit netværk kan bl.a. være afsæt for, at der er nogen, som deler links til din virksomhed, og dette må ikke undervurderes. Det kan nemlig også være i andres interesse, at de hjælper dig med at gøre din virksomhed mere synlig. For hvem ved? Måske kan du være behjælpelig på et andet tidspunkt.

http://www.konverteringsoptimisme.dk

BUREAUFAKTA