http://www.konverteringsoptimisme.dk

19. Jul 2019
Alt godt kommer indefra – også når det gælder dit firma!
Alt godt kommer indefra – også når det gælder dit firma!


Et godt firma er mere end blot et firma, der er i stand til at præstere gode salgstal og overskud på årsopgørelsen. Et godt firma har sunde værdier, værdsatte og tilfredse medarbejdere samt en bæredygtig vision for fremtiden. Grundpælene i et solidt og godt firma starter nemlig et helt andet sted end ude på markedet.
Vinduet til omverdenen
Dit firmas hjemmeside er vinduet til omverdenen. Ved at have fokus på at skabe en smuk, overskuelig og tilgængelig hjemmeside, kan du komme mange problemer i forkøbet. En velfungerende hjemmeside gør det let for kunderne at finde rundt i, hvad firmaet tilbyder. Desuden bør det også være nemt at finde ud af, hvordan I kan kontaktes hurtigt og let. Få professionel hjælp til at designe hjemmesiden, så den bliver skræddersyet til dit firma. Et webbureau kan hjælpe dig med alt det praktiske.
Personalepleje
Glade medarbejdere leverer godt arbejde. Er dine medarbejdere tilfredse og trygge og nyder at gå på arbejde, vil de også præstere bedre og få flere gode idéer. Kreativiteten blomstrer i et sundt miljø. Samtidig er det dejligt for alle at arbejde et sted med god stemning og rum til at tænke stort. Plej dit personale, forkæl dem med julegaver, frokostordninger, fredagskage og andet, der kan gøre hverdagen lidt sjovere og hæve humøret. På den måde viser du også, at du værdsætter dine medarbejdere.
Det fysiske miljø
Har dit firma kontorlokaler eller en anden fælles arbejdsplads, spiller det fysiske miljø også en rolle for trivslen. Flere faktorer, såsom indretning, lysindfald og indeklima, har indflydelse på, hvordan det føles at være på arbejde. Lys og luftig indretning skaber ro og gør det lettere at holde orden og gøre rent. Grønne planter bidrager til et sundt indeklima. Er lokalerne generet af et skarpt lysindfald, kan facadepersienner eller blot helt almindelige gardiner overvejes.

http://www.konverteringsoptimisme.dk

BUREAUFAKTA