http://www.konverteringsoptimisme.dk

31. Jul 2019
Anlæg ny have når du har fri
Anlæg ny have  når du har fri

I sommerferien er der ferie, hvor du kan få hovedet væk fra bureaulivet. For mange er det også lig med en hel masse udendørstimer og timer med havearbejde, hvis man er til den slags. Det er nu, vi kan gå ude og arbejde på alt det, vi har tænkt på hen over vinteren.

Gør haven klar til en omvæltning

En god idé er at starte med at få gjort haven klar til en forandring. Er der f.eks. store sten, der skal fjernes og køres væk i en gaffeltruck, så få gjort det til at starte med. Er der et træ, der skal fælles, så få ordnet det. Står børnenes gamle legehus der stadigvæk, selvom de stoppede med at bruge det for flere år siden? Hvis du får klaret den slags, er det allerede en rigtig god start.

Indret din have

Når de første trin først er klaret, er det bare at finde ud af, hvordan haven skal se ud. Lav en lille og ukompliceret tegning af din have, hvor du mere eller mindre præcist kan tegne ind, hvor du vil have bede, blomster, krydderurtehave osv. Er du mere til det simple, så nøjes med en nyslået græsplæne og et par flotte blomsterkrukker på terrassen. Hvis du kan lide, at tingene ikke skal passes for meget, så spørg i dit lokale havecenter efter blomster, som ikke kræver en helt masse arbejde.

De sidste detaljer

Når først du er færdig med din nye have, kunne du f.eks. spice den op med en havetrampolin til familiens børn og unge. Der kan virkelig gå mange timer på en trampolin, så du vil muligvis komme til at se børnene meget mere. På en grillaften for hele familien, er det rigtig fint, hvis børnene har noget at tage sig til imens, der bliver ventet på maden. Der findes mange forskellige trampoliner, men her kan du se hvilke trampoliner, der er mest populære.

http://www.konverteringsoptimisme.dk

BUREAUFAKTA