http://www.konverteringsoptimisme.dk

04. Jun 2019
Den essentielle faktor i online markedsføring
Den essentielle faktor i online markedsføring

Reklamer og markedsføring har i takt med digitaliseringen markant ændret sig, og det er derfor fuldstændig essentielt at man følger med i dette hårde konkurrencemarked. Hvis man skal promovere et produkt, så er SEO en absolut nødvendighed. Men det er langt fra alle, som er klar over hvad det er, og hvordan at man får glæde af det, og derfor vil vi kort gøre os alle lidt klogere på området.

Hvad er SEO?

Search Engine Optimization eller på godt gammelt dansk, søgemaskineoptimering er forbedring af en hjemmesides (eller et produkts) placering i Googles søgemaskine. Vi ved nok godt alle sammen, at hvis en hjemmeside er placeret på 2. eller 3. side af googleresultaterne, så får den ikke særlig meget trafik. Derfor kan man med stor glæde benytte sig af søgeordsoptimering, og derved sørge for, at hvis folk leder efter et produkt, som du kan levere, så er din hjemmeside den første, som de imødekommer.

Hvordan gør man?

Forbedringen af ens placering på Google kan være en fuldstændig uoverskuelig proces, hvis man ikke ved hvordan man skal gøre det. Den bedste og mest simple løsning er at få hjælp og vejledning af en virksomhed, som netop beskæftiger sig med dette, og der er rigtig mange at vælge imellem. Hvordan at virksomhederne kan hjælpe dig og dit produkt er afhængigt af, hvad du forsøger at reklamere for. En af mulighederne er linkbuidling, og dette er primært gennem teksttunge hjemmesider. De fleste virksomheder kan dog som regel hjælpe på den ene eller anden måde.

Er det virkelighed nødvendigt?

Hvorfor det er vigtigt, behøver vi nok ikke uddybe yderligere, da alle ved at googleresultater har stor betydning. Der er dog mange, som bliver overrasket over, hvor mange virksomheder, som bruger rigtig meget energi på søgeordstimering, da det kan være forskellen på positiv og negativ profit, hvis man ikke lægger kræfter i det.

http://www.konverteringsoptimisme.dk

BUREAUFAKTA