http://www.konverteringsoptimisme.dk

28. Aug 2019
Er du klædt på til den moderne forretningsverden?
Er du klædt på til den moderne forretningsverden?

Vores verden ændrer sig hele tiden, og det gælder både inden for erhvervslivet og i privatlivet. Ofte går det hele dog lidt stærkere i forretningsverdenen, hvor nye, digitale muligheder ændrer på udbud, efterspørgsel og de forventninger, vi har til kunder, forretningspartnere og kolleger.

En verden i forandring
Den verden, vi kender nu, er helt sikkert anderledes om få år. Verden ændrer sig hele tiden og går gennem forskellige stadier. Der er altså behov for at følge med hele tiden, især når man befinder sig i forretningsverdenen.
Hvis man befinder sig digitalt, som er meget sandsynligt, idet alt stort set er digitalt nu til dags, er der endnu større behov for at følge med og være opdateret. Den digitale verden ændrer sig hele tiden, da det ikke kræver de store tilpasninger at ændre på tingene fra de store tech-giganters side af.
Innovation er helt sikkert en term, du har stødt på mange gange i dit arbejdsliv. Det er med god grund, da det er en måde at tænke på, der hele tiden er med til at sikre, at man fornyer sine metoder og arbejdsgange, så det passer bedst muligt på markedet og efterspørgslen fra omverdenen.
At være i stand til at tænke innovativt er en evne, der efterspørges meget. Uden den innovative tankegang ville der være mange forretningsområder, der ikke ville eksistere den dag i dag.
Vær klædt på
Det er vigtigt at være i stand til at opfylde dine samarbejdspartnere, kunder og kollegers forventninger til dig. På nogle områder er det en standard at kende til diverse programmer. Det er også forventeligt, at man kan arbejde i dem og har et stærkt kendskab til dem.
Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed og fra branche til branche, hvilke programmer og systemer der bruges og prioriteres. Det er dog en sikker vinde at kende til Office-pakken, der indeholder både Word, PowerPoint, Excel og Outlook som de mest kendte.
Når du skal præsentere oplæg og generelt præsentationer på arbejdet, er PowerPoint et værktøj, der ikke er til at komme udenom. Det har eksisteret i mange år, og derfor kender mange til det. Dog bliver det hele tiden opdateret, og der kommer nye versioner til.
Selvom mange føler, at de kender til PowerPoint og kan arbejde i det, er der mange funktioner, som meget få kender til. Derfor ville det være oplagt at tage PowerPoint kurser hos PeopleNet, så du kan imponere dine kolleger eller kunder til din næste præsentation.
Invester i dig selv
Som en del af erhvervslivet er der store krav til medarbejderne i stort set alle brancher. Det kan være en barsk verden med mange afslag og høje krav. Det er vigtigt at kunne præstere og holde fokus i pressede situationer.
Det kan være hårdt og nedslidende, hvis man ikke har de rette værktøjer som ansat i en branche, hvor det går stærkt. Ens motivation kan være svingende, hvis man har nogle nedture på arbejdspladsen, eller hvis ens arbejdsopgaver er hårde i perioder.
Der er flere og flere, der benytter sig af coaching i forbindelse med arbejdslivet. Ved coaching får du konkrete værktøjer til at minimere negativ energi fra dig selv, til at præstere bedre og til at øge opmærksomheden på de vigtige opgaver frem for de mindre vigtige.
Mange har gode erfaringer med individuel coaching, så hvis du er nysgerrig og klar til at prøve det af.

http://www.konverteringsoptimisme.dk

BUREAUFAKTA