http://www.konverteringsoptimisme.dk

17. Jul 2019
Få styr på din markedsføring
Få styr på din markedsføring

Hvis du har en virksomhed, er det af stor betydning, at dine kunder ved, hvad du står for, hvem du og virksomheden er og hvad I tilbyder. Det er det essentielle i markedsføring. Det er derfor super vigtigt, at din markedsføring af virksomheden og dit produkt eller din service spiller. For på den måde kan du også fange potentielle eller nye kunders opmærksom. Det er især online, at markedsføring køres i dag, da næsten alle i Danmark har adgang til internet og forskellige sociale medier eksempelvis. Derfor er det forskellige kanaler, du kan bruge til din markedsføring. Det kan du både gøre selv eller hente hjælp til hos professionelle.

Disse forskellige markedsføringskanaler er gode
Hvis du mest ønsker at satse på fysisk markedsføring, er det en god idé at få omtale i aviser, dag-blade eller tidsskrifter. Det kan give et troværdigt indtryk. Men du kan næsten ikke komme uden-om at gå online. For kan du findes på Google, kan du nå folk, du aldrig ville kunne ellers. Sociale medier er også gode at markedsføre på. Herunder forskellige kanaler som;
- Facebook
- LinkedIn
- Instagram
- Betalte links/annoncer

Planlæg din markedsføring
Hvis du skal online med din virksomhed, eksempelvis paypal casino, er det en god idé først at skabe dig et overblik over din nuværende markedsføring. Hvor bliver din virksomhed omtalt og hvor-dan? Er det online eller fysisk? Er I kun repræsenteret i lokalavisen, er det på tide at få en hjemmeside. Når du først har en hjemmeside til din virksomhed, der spiller, kan den linkes til på mange forskellige platforme online. Her har du mulighed for at nå et bredt publikum. Du kan også nå et mere snævert publikum, som er udvalgt efter din målgruppes segment. Det handler bare om at gøre vinklingen af markedsføringen vedkommende for dine potentielle læsere og dermed potentielle kunder.

http://www.konverteringsoptimisme.dk

BUREAUFAKTA