BUREAUFAKTA

01. Jan | Bureauliv tilbage til søgesiden
Fordele ved et aps selskab
Fordele ved et aps selskab

Har du begivet dig ud på et eventyr som selvstændig, men er du i tvivl om hvilken form for selskab eller virksomhed, der er den helt rette for dig?

Her får du 2 gode grunde til at et anpartsselskab eller såkaldt ApS kan være den bedste løsning for dig.

1. Stå ikke alene - del din faglighed med andre
Til forskel fra eksempelvis enkeltmandsvirksomheder, kan du som ejer af et anpartsselskab dele ejerskabet med andre. At gå fra lønmodtager til selvstændig kan virke afskrækkende, så for mange giver det god mening at sparre med en kompagnon og dele de erfaringer og kompetencer man nu hver især har.
Det kan være givende at lave det man brænder for med andre ildsjæle indenfor fagområdet, og lige netop den konstruktion som et anpartsselskab tilbyder, gør det muligt at gøre dette.
Hvis du vil prøve kræfter med oprettelsen af den omtalte selskabskonstruktion, så kan du nu flere steder gøre det online. Her kan du oprette et ApS selskab, og samtidig få professionel rådgivning til alt papirarbejdet fra en kompetent og erfaren advokat.

2. Kapitalindskud; en professionel start
Ved oprettelsen af et ApS er det et krav at du skyder 40.000 kroner ind i virksomhed, inden du kan blive registreret som anpartsselskab i Erhvervsstyrelsen.
Dette kan virke afskrækkende for mange, da opstartsfasen for et selskab ikke altid er kendetegnet ved en stærk økonomi. Men indskuddet har en helt særlig signalværdi. Med et kapitalindskud viser du nemlig potentielle samarbejdspartnere at du er en seriøs spiller. Ved at bruge ApS i dit firmanavn styrker du derved dit professionelle udtryk og øger interessen fra fremtidige samarbejdspartnere.

De 40.000 kroner er dog ikke blot et indskud. Det er muligt for dig at bruge det relativt høje beløb på udvikling af forretningen senere hen. Så indskuddet kan ses som en investering i din og din virksomheds fremtid.

Se Andre Bureaunyts i Bureauliv

I sommerferien er der ferie, hvor du kan få hovedet væk fra bureaulivet. For mange er det også lig med en hel masse udendørstimer og timer med havearbejde, hvis man er til den slags. Det er nu, vi...


Efter de store vidtrækkende sager vedrørende Danske Bank og deres implikation i hvidvask, er dansk lovgivning på forretningsområdet mildest talt blevet betydeligt strammere end før. Dette omfatt...


Remarketing kan opsættes på flere måder. Fx er det muligt at opsætte remarketing på Facebook, Instagram mv. Det er dog også muligt at opsætte det via Google Display Ads. Det er en klar fordel a...