http://www.konverteringsoptimisme.dk

21. Jun 2019
Sådan bliver dit website mere synligt
Sådan bliver dit website mere synligt

Hvis du har et website ved du nok allerede, at de mange besøg på siden ikke kommer af sig selv. Har du en oplevelse af, at du virkelig har kæmpet for at lave en spændende og interessant hjemmeside, men at det alligevel halter med antallet af besøgende på siden? Så er du langtfra den eneste, og der er heldigvis en simpel løsning på det frustrerende problem. Ved hjælp af SEO, som er et andet ord for søgemaskineoptimering kan du og din hjemmeside nemlig komme rigtig langt. Med en SEO-analyse kan du blive meget mere synlig i søgemaskinernes søgeresultater og derved opleve en klar fremgang i populariteten af dit website.

Små ændringer fører til store resultater
Det er ikke tilfældigt, at nogle websites kommer frem før andre blandt de mange søgeresultater. Der findes nemlig en masse kneb, som de fremtrædende websites gør sig brug af, så søgemaskinerne fremhæver netop dem.
Du kan enten få en SEO-analyse, hvor din hjemmeside vil blive nøje gennemgået, så alle de steder med plads til forbedring vil blive identificeret, men du kan også læse en guide og se, hvad du selv kan gøre. Der er en masse hjælp at hente, hvis du ikke selv kan overskue at sætte dig ind i, hvordan du optimerer dit website.
SEO består grundlæggende af følgende syv forskellige elementer, der alle har indflydelse på, hvordan dit website placerer sig blandt de mange søgeresultater:
- Keyword-analyse
- Teknisk SEO
- Indholdsoptimering
- Linkbuilding
- Social synligheds-optimering
- User engagement-optimering
- Effektmåling

Hvis du optimerer din side inden for disse områder, vil du med sikkerhed kunne mærke en forskel. Din hjemmeside vil nemlig undgå at ende på side to i Google, hvor den alligevel ikke vil blive opdaget. Derfor er SEO helt sikkert vejen frem for dig og dit website, og du kan komme i gang med det samme.

http://www.konverteringsoptimisme.dk

BUREAUFAKTA