http://www.konverteringsoptimisme.dk

18. Jun 2019
Sådan påvirker dit webhotel din hjemmesides performance
Sådan påvirker dit webhotel din hjemmesides performance

I dag benytter mange hjemmesider sig af et webhotel, der sørger for, at besøgende kan tilgå det rigtige indhold. Er du i fuld gang med at lave din egen hjemmeside eller udleve drømmen med din egen webshop, så får du her et par gode råd til, hvordan du får dit webhotel til at fungere som det skal. Dit webhotel har nemlig stor indflydelse på din SEO, og det har en betydning for dig og din hjemmesides placering på Google.

Hvad er et webhotel?
Lad og først tage et kig på, hvad et webhotel egentlig er. Mange vil nok forbinde ordet med online hotelsøgning, men det drejer sig om noget helt andet. Et webhotel er et sted, hvor du kan opbevare alle filer og dokumenter, der skal kunne tilgås på din hjemmeside. Det fungerer altså som en slags hotel for din hjemmeside, hvor du lejer dig ind for en bestemt periode. Du betaler et lille beløb hver måned for dit webhotel, og det bliver knyttet til din hjemmeside eller webshop.

Lokation og performance
Det kan måske lyde lidt mærkeligt, men faktisk har din servers placering en stor betydning for din placering på Google ved lokale søgninger. Bliver der i dit område søgt på f.eks. ”paraply”, så vil Google kigge efter forskellige hjemmesiders serverplacering for at finde det bedste match. Du vil blive rangeret bedre, hvis din server er i Danmark end f.eks. i et andet land, hvis der bliver søgt på den danske Google.

Serverens placering er ikke den eneste faktor, der spiller en rolle. Også en sides performance er vigtig for sidens SEP, og det gælder loadhastighed og oppetid. Dit webhotel har en stor indflydelse på din sides hastighed, og du kan se de bedste webhoteller her, hvis du vil sikre dig at vælge et, der sørger for, at din hjemmeside performer. Her handler det om webhotellets servere, der skal vise din side frem, og er disse langsomme, så vil det tage lang tid for siden at blive vist.

Få hjælp til opbygning af hjemmeside
Vil du gerne have en hjælpende hånd i din proces, så er der heldigvis en masse hjælp at få. Det kan være svært at have det fulde overblik over, hvordan du opbygger den bedst mulige hjemmeside, og derfor kan det altså være en fordel at sætte sig godt ind i tingene. Du kan også læse mere om opbygning af hjemmesider på HTML.dk, hvor du vil blive guidet fra A til Z i din proces.

Der findes også en række af forskellige kurser i mange af de danske byer. Her kan du få personlig hjælp til at opbygge en god hjemmeside, hvor du kan optimere via SEO og et godt webhotel, så din side kører præcis, som den skal. Det kan vise sig at være en god investering for dig at bruge lidt tid på dette.

http://www.konverteringsoptimisme.dk

BUREAUFAKTA