http://www.konverteringsoptimisme.dk

04. Jun 2019
Skab den perfekte virksomhed
Skab den perfekte virksomhed

Uanset om man er indehaver eller ansat i en virksomhed, så er det i alles interesse, at virksomheden er så tæt på perfektion som muligt. Der er mange tilgange til dette, og nedenstående er nogle helt essentielle vinkler, som der skal være styr på.

De ansatte

Det fuldstændig nødvendigt at de ansatte i virksomheden er tilfredse på arbejdspladsen, men det kan være svært at gribe det an. Der er ingen opskrift på dette, da alle virksomheder og arbejdsmetoder er forskellige. Men, der er grundregler, som man bør have styr på. Det første skridt er at sikre sig, at man har den rette ansat. Den bedste måde at finde den rette medarbejder er gennem et rekrutteringsbureau. Et rekrutteringsbureau har til formål at finde den bedste kandidat til en virksomheds ledige stilling. Det er utvivlsomt den bedste løsning, hvis man har behov for flere ansatte.

Glade ansatte er produktive ansatte

Selvom man har fået ansat de mest oplagte kandidater til jobstillingerne, så er det vigtigt at holde de ansatte glade og tilfredse. Dette er igen afhængigt af virksomheden, men godt socialt sammenspil er altid en god start. Overvej at starte en fredagsbar for de ansatte, eller hvis der ikke er sat tid af til frokost, så kan dette også være en god idé. Hvis der er frokostordning, så der er her plads til at snakke om emner, som ikke nødvendigvis er arbejdsrelateret. Det er her, at de ansatte kan lære hinanden at kende lidt. Det kan også resultere i, at de ikke arbejdsrelaterede emner udebliver under arbejdstiden.

Realistiske mål

Ambitioner er gode, men ikke hvis de er på bekostning af de ansattes stressniveau. Der er ingen, som gider at skuffe chefen, og derfor anstrenger de fleste sig gerne for at nå deadlines, men man er også nødsaget til at være realistisk, da det hurtigt kan få negative konsekvenser, hvis man presser citronen lidt for hårdt.

http://www.konverteringsoptimisme.dk

BUREAUFAKTA