Alphatrad
Morningtrain ApS
Alphatrad

CASEFAKTA

Alphatrad er et professionelt oversættelsesbureau der blandt andet arbejder med teknisk oversættelse , juridisk oversættelse, oversættelse af hjemmesider og meget andet. Vi hjælper dem med at skabe synlighed for deres mange produkter via en SEO og linkbuilding indsats. Vi har i fællesskab med Alphatrad udvalgt de første produkter vi har fokus på og arbejder nu med et sprint der skal fremme synligheden af disse.

Arbejdet består hovedsageligt i at skabe en stærk og blandet linkprofil. I dette arbejde sørger vi for at lægge knivskarpe planer for deres profil og fordeler derfra opgaverne mellem os og Alphatrads eget team. Når fokus ligger som det gør for Alphatrad ligger vi en stor ære i at skabe en holistisk og naturlig link profil. Vi inddrager kunden meget i denne proces, da det er vigtigt de kan se sig selv og deres brand i de aktiviteter vi igangsætter.

En stor del af vores arbejde ligger derfor også i at rådgive og gøre kunden klogere på linkbuilding. Vi sikre deres ressourcer blive rudnyttet bedst muligt ved at fordele opgaverne mellem os, så det tilgodeser både budget og kompetencer. Rådgivningen inkludere også teknisk seo optimeringer, tekstlige optimeringer på deres hjemmeside og andre af de seo-tekniske værktøjer.
Ved en case som denne, vil kunden altid få tilknyttet en fast kontaktperson. Denne kontaktperson kan være en dedikeret projektleder eller en specialist. Dette vurderes ud fra kundens behov og egen tekniske kunnen. Vi tror på at det gode samarbejde opstår hvis man matcher kunden med den rigtige kontaktperson der vil kunne til gode se deres behov, men også udfordre dem på deres holdninger og ideer.

Når en sprint er afsluttet vil Alphatrad både opleve en større trafik til deres side generelt, samt en tilgang til de udvalgte landingssider. Vi har aldrig kun fokus på landingssiderne, men bestræber os på altid at tilgå linkprofilen og det tekniske arbejde på en holistisk måde. Ved at gøre det, gør det også vores og deres arbejde nemmere i fremtiden. Det betyder nemlig deres generelle profil bliver styrket og dette vil smitte af på kommende søgeord og indsatser. SEO arbejdet er altså skruet sammen på en måde, så det har fremtidig værdi for hele siden, og ikke kun få at Alphatrads produkter.https://makeitmedia.dk/?utm_source=bureaubureau&utm_medium=banner&utm_campaign=cases