Bikester
Morningtrain ApS
Bikester

CASEFAKTA

Bikester er en online-cykelforhandler, som hjælper forbrugere landet over med at få adgang til cykler, cykeltøj, tilbehør og andet cykel relateret. Produkterne varierer meget og henvender sig alle typer af cykellister. Derfor har vi især arbejdet med Google gennem SEO for at føre de rette cykellister hen til de rigtige cykelprodukter.

SEO (Søgemaskineoptimering) har været et hovedfokus, da Google er et effektivt værktøj til at forbinde Bikesters specifikke målgrupper med de udvalgte landingssider herunder kategori- og produktsider. Dette skyldes at man som forbruger søger på meget præcise produkter, hvis man ved hvad man vil købe. En forbruger som søger på "mountainbike" vil ofte være mere købsklare end en som søger "cykel", da man er længere i købsprocessen. SEO kan foretages på en lang række måder heriblandt på selve siden ved hastighedsoptimering, content, intern linking og lignende on-site metoder. Derudover er der også en række eksterne faktorer som er med til at bestemme hjemmesidens rangering på Google.

Iblandt de eksterne faktorer som påvirker SEO, så er linkbuilding en vigtig disciplin som hurtigt kan forøge eksponeringer og trafik til din hjemmeside gennem Google. I Google’s øjne anses et link fra en anden hjemmeside som en positiv accept eller godkendelse, hvilket gør din egen side mere troværdig sammenlignet med andres sider. Hvis man formår at skaffe mange gode links fra troværdige sider, så vil din hjemmeside derfor også blive anset som troværdig.

Når forbrugeren er mest fokuseret på produkterne fremfor hvilket brand der tilbyder produkterne, så spiller hjemmesidens design ikke en så væsentlig rolle, da de alle skal opfylde det samme behov. Dette princip går ofte igen og igen når det omhandler diverse webshops der sælger produkter af kendte brands. Derfor er det vigtigt for disse produkter at opfylde forventningerne og kravene fra forbrugeren og dernæst eksponerer dem selv for sig mange potentielle købere som muligt.https://www.bureaubureau.dk/indhent-3-tilbud