Campz
Morningtrain ApS
Campz

CASEFAKTA

Campz er et webshop brand som sælger til forbrugere rundt i diverse europæiske lande. Deres niche er indenfor outdoor og adventure hvilket gør, at deres udvalg af produkttyper og mærker rammer størstedelen af kundernes behov indenfor denne niche.

For at fremme deres online tilstedeværelse i Danmark har vi arbejdet med Google, da det giver muligheden for at eksponere Campz overfor mange købsklare og kvalificerede brugere. Blandt andet på Google har vi arbejdet med SEO for, at forbrugere lettere kan finde Campz og derved finde de produkter som opfylder deres behov.

SEO har været en vigtig proces for at skabe vækst i deres online forretning. Derfor har vi prioriteret at lave en dybdegående søgeordsanalyse som skal danne grundlaget for SEO'en. Udover er der blevet foretaget en analyse over hvilke produkt landingssider der skal vælges for, at skabe det størst mulige økonomiske resultat.

På hjemmesiden kan du finde mere information om webshoppen fra et forbruger perspektiv, samt se hvordan webshoppen er konstrueret, hvis du vil bruge siden som inspiration.https://www.bureaubureau.dk/indhent-3-tilbud