Danske Arkitektvirksomheder
FFW
Danske Arkitektvirksomheder

CASEFAKTA

Danske Arkitektvirksomheder havde et ønske om et site, der først og fremmest tilgodeså deres eksisterende medlemmer og samtidig virkede tiltrækkende på nye, potentielle medlemmer. Sitet skulle gentænkes og vejen til den eftersøgte information skulle gøres lettere.
BystedFFW kom derfor til og skabte en ny identitet i sparring med FFW, som for fremtiden skal repræsentere det værdisæt, Danske Arkitektvirksomheder står for.
Websitet er bygget på den nyeste version af Drupal, Drupal 8. Danske Arkitektvirksomheder kan dermed se frem til en langtidsholdbar løsning med alle de fordele, et moderne CMS tilbyder. FFW stod for IA, webdesign, strategi samt de tekniske løsninger og implementering af identiteten. Teknologien understøtter den visuelle identitet på en sådan måde, at identiteten optræder i alt visuelt materiale på sitet.
Vi er glade for samarbejdet med Danske Arkitektvirksomheder og stolte over at fortsætte det i fremtiden, hvor vi sammen sikrer os, at Danske Arkitektvirksomheders forretningsmål overholdeshttp://www.konverteringsoptimisme.dk