Vundet Google Case Competition

Luksusbaby.dk sælger populære mærker inden for børne- og babytøj. Som en kun 1 år gammel virksomhed, befinder den sig i en massiv vækstfase. Allerede er Luksusbaby.dk kåret som årets højdespringer blandt DanDomains mere end 3.000 webshops. Krav: Fortsæt væksten gennem AdWords! I perioden september 2014 til maj 2015 prøvede Luksusbaby.dk selv at opsætte deres AdWords. Det var ikke en succes. Man havde ingen ekspertise i opsætning og optimering af annoncerne og heller ikke i sporing af sit afkast.

Fra maj 2015 indledte virksomheden et samarbejde med Google Partner - s360. Opgaven var kort sagt at hjælpe Luksusbaby.dk med at vinde markedsandele og fortsætte væksten gennem AdWords. Bureauet introducerede Luksusbaby.dk for traditionelle AdWords-kampagner på søgenetværket, derunder dynamiske søgeannoncer. Bureauet opsatte den nødvendige sporing, så annonce-indsatsen blev målbar. Derudover varetog s360 den løbende optimering. Især Google Shopping fungerede rigtig godt. Webshoppens produktfeed fik etiketter, der var tilpasset avancen på det enkelte produkt. På den måde afgiver kontoen et lavere bud for en vare, der koster 100 kr. end den gør for varer til 1.000 kr. Luksusbaby.dk opjusterer kampagnerne Luksusbaby.dk ønskede en behersket start med et begrænset antal kampagner og budget. Allerede efter første måned gav de nye AdWords-kampagner en pæn omsætning og et afkast på 10,42 kr. pr. krone investeret. Luksusbaby.dk opjusterede indsatsen for hver måned, der gik. I øjeblikket - efter fire måneder - er omsætningen 3,6 gange større end i den første måned og afkastet ligger på hele 11,50 kr. pr. krone investeret. Luksusbaby.dk opjusterer også i september. Alt tyder på, at det bliver endnu en rekord-måned. AdWords er gået fra at være en uudnyttet mulighed til at være én af Luksusbaby.dk’s absolut vigtigste indtægtskilder på kun 5 måneder.

”Det går godt. Vi har tillid til vores Google Partner og har kun positivt at sige om dem” - Morten Grabowski Kjær, adm. dir. i Luksusbaby.dkhttp://www.konverteringsoptimisme.dk