Mageløs Graviditetsscanning
Morningtrain ApS
Mageløs Graviditetsscanning

CASEFAKTA

Gennem vores arbejde har vi fremmet Mageløs Graviditetsscannings online tilstedeværelse på Google gennem SEO. Vi har især fokuseret på linkbuilding on on-site teknisk forbedring, hvilket har resulteret i mere synlighed på diverse søgemaskiner.

SEO har været med til, at fremme deres hjemmesides placeringer på Google, men derudover har vi også optimeret teksten på diverse undersider. Helt konkret vil dette sige, at titlen er forbedret, samt beskrivelsen. I andre tilfælde kan dette gøres med diverse emojies og tal, som skiller denne side ud fra andre på Google.

Virksomheden fokuserer på diverse scanninger indenfor graviditet. Dette kunne eksempelvis være deres 2D, 3D, 4D og Tryghedsscanning i Odense, samt andre lignende ord. Generelt har der været fokus på søgeord, som henvender sig til nærområdet, da deres marked hovedsageligt befinder sig her. Det vil sige Odense og mindre byer i omegn.

Ankerteksten til disse søgeord er blandt andet fundet ved, at anvende tre forskellige metoder.
1) Anvende Googles egen søgemaskine til forslag af søgeord
2) Spørge virksomheden om deres mest efterspurgte services
3) Anvende tredjepartsværktøjer som kan komme med søgeord og trafik

Efter de overstående metoder blev anvendt kunne vi let og elegant finde frem til det korrekte søgeord til Mageløs.

Efter det er sporing altid et vigtigt emne, at tage hånd om. Årsagen til dette er, at man gerne vil give en idé om SEO'ens effektivitet i kroner og øre. Man kan bl.a. spore på antal tilmeldte ansøgninger, telefonopkald, emails og lignende kontaktforsøg.

Når der er gået noget til kan man få en bedre idé om hvilke sider der er vigtigst. Dette danner udgangspunktet i det fremtidige SEO. Hvis vi fx kan se, at der er en specifik underside, som henter rigtig mange kunder ind, så vil denne side være essentiel for fremtidig forretning.https://makeitmedia.dk/?utm_source=bureaubureau&utm_medium=banner&utm_campaign=cases