Umbraco – 200% vækst i omsætning på 2 år på Cloud
Brems & Co
Umbraco – 200% vækst i omsætning på 2 år på Cloud

CASEFAKTA

Umbraco er verdens største Microsoft-baserede open-source CMS-system med over 500.000 løsninger verden over og et web community med over 250.000 personer, primært udviklere.

Umbraco kom til Brems & Co. i 2016 med store ambitioner om at tilbyde kunderne en betalt udvidelse til det gratis open source software. Behovet for en bæredygtig balance mellem det gratis og det betalte. Umbraco ønskede derfor Brems & Co.’s hjælp til en validering af deres nye servicetilbud, som på dette tidspunkt hed “Umbraco As A Service” (UaaS), en såkaldt SaaS abonnements-ordning – i modsætning til deres gratis open-source CMS.

På baggrund af de dybe kvalitative interviews kombineret med den omfattende online analyse, blev der udarbejdet en 160 siders rapport med 5 overordnede anbefalinger til den videre strategi for Umbraco Cloud til øget vækst.

Igennem workshops fik vi udarbejdet 3 primære segmenter for Umbraco Cloud konceptet – beskrevet igennem omfattende persona-definitioner. Herefter gik vi konkret igang med at få udviklet landing pages målrettet de 3 personaer, flow på websitet samt udviklet koncept-videoer til hvert segment.

Dette sammen med en dedikeret og proaktiv salgsindsats har resulteret i 200% vækstrate af Umbraco Cloud salg de sidste to år. Og den positive udvikling fortsætter.http://www.konverteringsoptimisme.dk