Weshare by MobilePay
Mobtimizers
Weshare by MobilePay

CASEFAKTA

Danske Banks succesfulde MobilePay afdeling, lancerede i juni 2016 lillesøsterappen WeShare. Appen gør det nemt for brugerne at holde styr på udgifterne, når de fx er på weekendtur med vennerne og fungerer ved at man opretter en gruppe og inviterer deltagere, som så kan dele billeder, udgifter og chatte i samme app. WeShare udregner præcis, hvem der skal betale hvor meget og man afregner via MobilePay.

ASO Udfordringen og løsningen
Det var vigtigt at skabe en succesfuld lancering med maksimal synlighed i App Store og Google Play Store og masser af downloads: “Mobtimizers leverede gode forslag til optimering af de keywords, vi ønskede at blive fundet på og en god indsigt i, hvilke app store kategorier, som ville virke bedst. Samtidig understregede deres A/B tests af forskellige bud på screenshots også, hvor vigtigt det er at tænke optimeringen af dem ind i sin markedsføringsstrategi. Det er erfaringer, som vi har taget videre i vores arbejde – også med vores MobilePay app”, siger Bettina Schjødt Larsen, Chief Consultant, Danske Bank, MobilePay.

Resultatet og effekten af App Store Optimering
“I vores samarbejde har vi samlet set fået god rådgivning om, hvordan vi kunne optimere WeShare til Apple App Store og Google Play Store”, siger Bettina Schjødt Larsen.http://www.konverteringsoptimisme.dk