info

  • Bureaubureau IVS
    Havfruevej 4
    2730 Herlev
    CVR: 36935987
  • E-mail: info@bureaubureau.dk
    Telefon: +45 2199 5767

OM BUREAUBUREAU

Bureaubureau.dk har siden 2013 formidlet kontakt til bureauer mere end 120.000 gange (Google Analytics). Mere end 90.000 unikke brugere har været forbi (Maj 2018).

 

Senere koblede vi BureauMatch-funktionen på, som minder om indhent3tilbud, der er kendt og brugt i mange andre brancher.

 

BureauBureau blev startet af Casper Pilsgaard (freelanceudvikler) og Søren Rokkjer (Erfaring fra 5 bureauer og Marketing-lederstillinger i den private sektor). Senere hjalp Webbureauet Hhapps med at bygge platformen op.

 

Så det er en solid forståelse af behovene fra annoncørerne og indgående kendskab til bureauernes hverdag, der driver platformen, som har brugervenlighed i højsædet.  BureauBureau er et hobbyselskab, som tjener til dagen og vejen via annoncering.

 

Vi har arbejdet en del sammen med Dansk Markedsføring og har i det hele taget været omtalt mange steder i branchemedierne.

 

I dag drives BureauBureau.dk udelukkende af Søren Rokkjer, samt et par freelance konsulenter.

 

I 2017 kom der jobsektion og casebibliotek på sitet.

I 2018 kommer 2 nye features i form af dels et opslagsværk/søgemaskine for annoncemedier (dvs. steder hvor du kan annoncere) og marketingteknologier (fx seo-tools, email-programmer etc.)

 

Vi er meget aktive på Instagram, hvor du følge med i BureauBureau.dk's udvikling.

 

Læs om BureauBureau’s store knæk cancer indsamling