Awards & priser

Awards og priser
Her finder du et samlet overblik over de awards og priser, der findes indenfor markedsføring og digital forretningsføring.Creative Circles

Creative Circle's priser for kreativitet blev første gang uddelt i 1992. Og siden da har det været en årligt tilbagevendende begivenhed, at branchen hylder den gode kreative idé, dem, der har skabt den, og dem, der har købt den.

Gå til Creative Circle's hjemmeside >>

DIA (Danish Internet Awards)

Danish Internet Awards uddeler årligt priser til de bedste digitale markedsføringstiltag i en række kategorier.

Gå til DIA's hjemmeside >>

Advertising Effectiveness award

Målet med Kreativitet & Kommunikations Advertising Effectiveness Award er også at videreudvikle og professionalisere målemetoderne til dokumentation af reklamens effekt for derved at højne reklamebranchens anseelse, og bringe os højere op i virksomhedens hierarki af konsulenter, som hjælper med til at løse dens forretningsproblemer. Advertising Effectiveness Award har eksisteret siden 2000 under konceptet “Reklamen til Eksamen” og har tre hovedmål:

Klart at demonstrere, ved hjælp af målelige kriterier, at reklamen virker

Opnå en bedre forståelse for den afgørende rolle reklamen spiller i markedsføringen

Nærmere analyse af reklamens effektivitet og af forbedrede metoder til vurdering af reklamen

I en tid hvor shareholder-value står højt på virksomhedernes agenda, må beviset for den kreative kampagnes effekt for alvor sættes i fokus og integreres i diskussionen af den unikke idé, for at reklamebranchens arbejde giver mening.

Gå til hjemmesiden for Advertising Effectiveness award >>

E-handelsprisen

E-handelsprisen er en årlig prisoverrækning for alle e-handelsvirksomheder i Danmark, som kårer de bedste onlineforretninger i Danmark inden for en række kategorier.

Gå til E-handelsprisens hjemmeside >>

Mediadagen / Årets rambuk

Huset Markedsføring åbner dørene til den eneste danske event hvor medier, mediaplanlæggere, annoncører og bureauer mødes til faglig inspiration, networking, awardshow og en forrygende fest. Årets Rambuk belønner de mediebureauer og annoncører, der sætter en høj standard inden for måden, de anvender medier i deres markedsstrategi.

Gå til Mediadagens hjemmeside >>

Danish Drupal Award

Danish Drupal Award er konkurrencen, der henvender sig til både bureauer og virksomheder, som formår at udnytte Drupals fleksibilitet og mange moduler til at levere succesfulde og positive kundeoplevelser. Drupal Award vinderne har en gennemtænkt og engageret løsning, der afspejler kundernes behov og interesser på tværs af alle kanaler.

Gå til Danish Drupal Awards hjemmeside >>

Danish App Awards

Danish App Awards er Danmarks største fejring af fremragende præstationer og kvalitet i dansk app udvikling.

Gå til Danish App Awards hjemmeside >>

The True Award

The true award er Danmarks reklamefilmpris. Prisen uddeles hvert år til, The True Award show, hvor vi samles for at vise den rette respekt til de bedste film! Producentforeningen og Dansk Annoncørforening står bag.

Gå til The True Awards hjemmeside >>