Få nyheder om marketing

Her finder du dine daglige nyheder omkring...
...markedsføring, marketingbranchen og ikke mindst bureauindustrienMarkedsføring

Huset Markedsføring er en medlemsdrevet forening uafhængig af særinteresser. Vores primære formål er at varetage marketingfagets interesser overfor myndigheder og andre interesseorganisationer - og dermed være det naturlige omdrejningspunkt for alle medie-, salgs-, marketing-, reklame- og kommunikationsfolk. Vores mål er at sikre medlemmerne nem adgang til relevante nyheder og tendenser, baggrund og opdatering, efteruddannelse og fagseminarer.

Gå til Markedsføring's website >>

Bureaubiz

Bureaubiz.dk er et site med nyheder og holdninger fra og om bureaubranchen - reklame, media, web, mm. - samt de store annoncører.

Gå til Bureaubiz.dk >>

Market

MARKET driver et Community som omfatter:

  • Artikler og indlæg skrevet af eksperter og specialister
  • Interviews
  • Surveys
  • Jobmarked
  • Seminarer og konferencer
  • Filmed talks
Gå til Market community >>

Kommunikationsforum

Kommunikationsforum udspringer historisk af kommunikationsbureauet Advice A/S og blev stiftet i 1999. I dag er Kommunikationsforum et selvstændigt aktieselskab.

I daglig tale bliver Kommunikationsforum omtalt som Kforum. Kforum er et mediesite, der henvender sig til alle med interesse for kommunikation. Målet med vores site er at oplyse om nye tiltag, tendenser og trends inden for kommunikations- og medieverdenen. Samtidig ønsker vi at skabe en aktiv debat, hvor alle med kvalificerede meninger og holdninger kan komme til orde. Der læses dagligt cirka 2.000 artikler på Kforum.dk, og vi har månedligt op mod 50.000 besøgende. Ugentligt sendes vores nyhedsbrev ud til over 18.000 læsere – i nyhedsbrevet får du en oversigt over nye artikler, debatter, K-grupper og K-dage.

Gå til Kommunikationsforum >>

Mediawatch

Mediebranchen spiller en afgørende rolle for vores demokrati og kultur. En rolle der er under forandring og under pres som følge af de strukturelle ændringer i mediebranchen. MediaWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om mediebranchen.

Det kræver abonnement at læse en del af artiklerne på MediaWatch.

Gå til Mediawatch >>

Børsen Mediemarked

Børsen dækker dagligt det danske mediemarked.

Gå til Børsen mediemarked >>

Berlingske Business - Reklamebranchen

Berlingske dækker dagligt den danske reklamebranche

Gå til Berlingske Business sektion om reklamebranchen >>

Berg marketingindex

Her finder du en stor samling af modeller, checklister og beskrivelser af emner inden for markedsføring.

Endvidere får du ideer og råd om hvordan effektiv markedsføring gennemføres - fra formulering af missionen over analyse, problemformulering, handlingsplan frem til kontrolindsatsen.

Gå til Berg Marketingindex >>