Danmarks største Bureauplatform siden 2013

+ 200.000 har allerede gjort brug af BureauBureau i jagten på det helt rigtige bureau. Vi brænder for at hjælpe virksomheder med at finde det rigtige match til deres konkrete opgave og unikke situation. Vi ønsker at skabe gennemsigtighed i markedet og hjælpe virksomhederne med at vokse sig større. Derfor har vi med BureauBureau gjort det nemt og hurtigt at finde den rigtige samarbejdspartner.

Enkelt og overskueligt at indhente 3 tilbud. Vi har hos Errant brugt BureauBureau til at finde vores nuværende samarbejdspartner til vores digitale annoncering. Det var enkelt og overskueligt at indhente 3 tilbud. Alle henvendelserne var professionelle og kompetente. Vi vil helt sikkert bruge BureauBureau igen, hvis vi skal finde en ny samarbejdspartner til en anden opgave og jeg kan helt sikkert anbefale andre at bruge BureauBureau.

Christian Fuglsang

Indhent-3-tilbuds-funktionen gav mig mulighed for at få et overblik over, hvor meget opgaven ville koste. Ekstremt værdifuldt værktøj, uagtet om man vælger en af de 3 eller ej. Jeg endte med at vælge 1 af de 3, fordi der var et godt match og en god overensstemmelse.

Jonas Lyngborg

Tallene taler for sig selv

+ 200.000 brugere

Over 200.000 brugere har allerede benyttet BureauBureau.

+ 500 bureauer

Vi samarbejder med over 500 bureauer. Det gør os til DK’s største bureaudatabase.

100% gratis

Vores service er altid gratis for vores brugere og ganske uforpligtende

Godt arbejde kræver et stærkt team

BureauBureau består af et team på 9 dedikerede mennesker

Mød ledelsen:

Card image cap
Emil Jørgensen, Partner & CEO
Card image cap
Mikkel Steffensen, Partner & CFO
Card image cap
Krestian Lange, Partner & COO
Card image cap
Peter Stephansen, Partner & CSO

FAQ

Hvad koster BureauBureaus service?

BureauBureaus service er 100% gratis. Vi finder de 3 bedste bureauer til din specifikke opgave.

Hvor lang tid skal jeg vente på mine tilbud?

Vi bestræber os på altid at have dine 3 tilbud klar inden for maks. 2 arbejdsdage. Nogle gange kan der være omstændigheder, som forlænger processen eller særlige opgaver, der tager længere tid at behandle.

Skal jeg vælge et af de 3 tilbud?

Nej, du er ikke forpligtet til at sige ja til et af de 3 tilbud. Det er selvfølgelig altid god stil at give en tilbagemelding til bureauerne uanset, om du ønsker at gå videre med et tilbud eller ej.

Hvorfor skal jeg bruge BureauBureaus service?

BureauBureau er den førende og ældste bureauplatform i Danmark. BureauBureau har siden 2013 hjulpet tusindvis af danske virksomheder med at finde det helt rigtige bureau. Det betyder naturligvis, at vi har en masse erfaring at trække på. Vi samarbejder med over 500 bureauer, og det betyder selvfølgelig, at vi har bureauer med ekspertstatus inden for alle områder.

Hvordan tjener BureauBureau penge?

BureauBureau samarbejder med en lang række danske bureauer, som betaler for at få adgang til vores platform og vores services.