Sådan fungerer det

1 Udfyld formularenUdfyld formularen

Start med at udfylde formularen med din kontaktinformation og en kort beskrivelse af din opgave.

Få 3 tilbud

2 Vi matcher dig med 3 bureauerVi matcher dig med 3 bureauer

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov matcher vi dig med 3 bureauer. Bureauerne afgiver deres tilbud på din opgave.

Få 3 tilbud

3 Sammenlign de 3 tilbudSammenlign de 3 tilbud

Nu kan du sammenligne de 3 bureauers tilbud. Du kan kigge nærmere på deres pris, profil, kompetencer samt den service, de tilbyder.

Få 3 tilbud

Hvorfor vælge BureauBureau?

Personlig rådgivning

Vores yderst kompetente serviceteam er klar til at kontakte dig for at gennemgå din opgave. Det sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om dine behov og ønsker, så den helt rigtige løsning bliver fundet til dig.

Du sparer penge

Ved at indhente 3 tilbud på din opgave får du et rigtig godt sammenligningsgrundlag, der sikrer dig, at du altid vælger den helt rette løsning til den helt rigtige pris.

Du sparer tid

Bureaujunglen kan være vanskelig at navigere i. Markedet er enormt, og det er ikke altid nemt at finde et sted at starte. Vi sørger for at du sparer tid ved nøje at udvælge de rigtige bureauer med de rigtige kompetencer til lige præcis din opgave.

Gratis og uforpligtende

BureauBureaus service er altid 100% gratis og uforpligtende. Du vælger selv, om du ønsker at gå videre med et bureau, og du skal ikke betale for vores service, uanset om du vælger et bureau eller ej.

)?>

FAQ

Hvad koster BureauBureaus service?

BureauBureaus service er 100% gratis. Vi finder de 3 bedste bureauer til din specifikke opgave.

Hvor lang tid skal jeg vente på mine tilbud?

Vi bestræber os på altid at have dine 3 tilbud klar inden for maks. 2 arbejdsdage. Nogle gange kan der være omstændigheder, som forlænger processen eller særlige opgaver, der tager længere tid at behandle.

Skal jeg vælge et af de 3 tilbud?

Nej, du er ikke forpligtet til at sige ja til et af de 3 tilbud. Det er selvfølgelig altid god stil at give en tilbagemelding til bureauerne uanset, om du ønsker at gå videre med et tilbud eller ej.

Hvorfor skal jeg bruge BureauBureaus service?

BureauBureau er den førende og ældste bureauplatform i Danmark. BureauBureau har siden 2013 hjulpet tusindvis af danske virksomheder med at finde det helt rigtige bureau. Det betyder naturligvis, at vi har en masse erfaring at trække på. Vi samarbejder med over 500 bureauer, og det betyder selvfølgelig, at vi har bureauer med ekspertstatus inden for alle områder.

Hvordan tjener BureauBureau penge?

BureauBureau samarbejder med en lang række danske bureauer, som betaler for at få adgang til vores platform og vores services.