11 BUREAUER MATCHER DIN SØGNING

  • Bureautype:
    Usabilitybureauer (fjern)

Usability bureauer - Find dit usability bureau

Et usability bureau arbejder med, hvordan dit produkt fungerer for modtageren. Du kan ved at benytte et usability bureau få en helt konkret og meget præcist indblik i, hvordan din kunde benytter det, du vil undersøge. Du får på den måde det direkte indblik i, hvad dit produkt har af muligheder, udfordringer og hvilke mål, du kan sætte, som er realistiske.

-Læs mere-

En usability test er en teknik, der bruges til at undersøge brugercentrerede interaktioner, som kan bruges til at evaluere et produkt ved at teste det på brugeren. Dermed får du direkte input, som giver dig indblik i, hvordan brugeren benytter dit system, produkt, din hjemmeside eller noget helt fjerde.

Et usability bureau arbejder blandt andet med usability testing. Usability bureauer er eksperter i, hvordan du bruger usability testing og evaluering inden for flere områder. Et usability bureau arbejder blandt andet med, hvordan du planlægger, gennemfører og rapporterer inspektioner af brugergrænseflader og usability tests.

Samtidig arbejder de meget med design, udførelse og analyse af forskellige undersøgelser. Du vil sammen med et usability bureau få et indblik i din hjemmesides funktion, og et usability bureau kan optimere din konverteringsrate, som betyder, at flere kunder gennemgår hele hjemmesiden og dermed ender, hvor du ønsker det.

Du kan få hjælp til alt fra planlægning, gennemførelse, kommunikation samt rollerne i en usability test. Ydermere kan du få hjælp til dine kvantitative usabilitytests, de forskellige varianter af dem og få et indblik i de etiske regler, der gælder for usability tests.